Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
    Е... аз бях

епа убаво,надявам се да те е намокрил дъжда и поне да настинеш ако не друго,добре че си бил ти не некой колега от форума да си мръдна гъза да му кажа да спре пред кръчмата имаше празно място оставяме.

Comment

• Тоя гъз можеш ли да го мръднеш изобщо
      sigpic
      "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

• .....)))
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Сива Брера посока Банско днес някой ? Аз се бях захапал с една Х5-ца (да му показвам тъмната страна) и не видях мъж или жена караше Кайо аз у Благоев град не видех алфи ама ...видех много двукраки за ''обучение

Comment

• Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
            Сива Брера посока Банско днес някой ? Аз се бях захапал с една Х5-ца (да му показвам тъмната страна) и не видях мъж или жена караше Кайо аз у Благоев град не видех алфи ама ...видех много двукраки за ''обучение
            Ееееее....от не си казал,че си бил тук бре,щеше и Алфи да видиш и с двукрака ще те запознаех.
            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
              Тоя гъз можеш ли да го мръднеш изобщо
              аз го мръднах една вечер ама ти избега ако не беше немаше да говориш сега така,явно трябва да те видя некъде да си с семейството ти без да ти говоря да те видят какъв си отворко на живо и да им обясня че това е защото много обича да рови в профилите на хората в личен живот и да обижда роднините им хора който познават близки са им и тн,жена ти и детето ти четат ли какво написа преди години на какво мнение са?не спазваш елементарни правила в живота и такива като теб и оня от долу под тебе къде ме е виждал 2 пъти в живота си за половин час и знае всичко за всеки си се събирайте и си мерете с тънки гъзове ли сте с какви сте,от мене бъди сигурен че видя ли те някъде ще ти разваля настроението и на теб и на хората с теб и на финият ти гъз,а по темата днес на магистралата до Ботевград видях една червена 145 с тъмни стъкла СА 1221 махнах на колегата и пуснах аварийни,

Comment

• Гиздава черна 156 РВ5998 се мота втори ден из Априлци.....
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Поздрави за колегата с който покарахме днес Севлиево - Габрово - 155-ца с клубен стикер на задния джам и Мартини на предния.
                  Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000

Comment

• Вчера в подземния паркинг на Paradise до "Хладилника" беше паркирана 146 с ДКН "В 87** **" стори ми се черна, ама беше много мръсна
                    Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

• вчера в 1.20 ноща на жълтите павета спряхме един до друг с колега с сребриста 164 са 0854 беше се излегнал блажено а жена му го возеше кимнахме си за здравей и чао.

Comment

• Освирках подобаващо днес колега с графитено сива 166 с две черни ленти на задния капак.Завиваше към 202-ра.
                        Аз малко бързах да избягам от задръстването след Антон Иванов
                        Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Вчера вечерта към 19:00 и нещо на околовръстното преди отбивката за Панчарево посока Враца се засякохме с колегата undy от Монтана, та чак до началото на Враца карах зад него, като бях с една Ибиза Вр5522вх
                          VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
                          Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

• Абе аз да ти кажа предчувствах нещо подобно.....викам си тоя белия сеат кара от много време зад мене и ме държи постоянно....нито напред,нито назад Даже ѝ казах "може да е някой от нашите,ма да е с друга кола"
                            156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                            147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                            159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Бях взел на мама колата, че със сестра ми бяхме на Кондофрей - приятеля и имаше състезание затова бяхме с него да минем по-икономично
                              VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
                              Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

• Сива 166 -ца пред 35 бл. в Овча купел, старата част, както и винено червено комби 159 в района на ул. Народно хоро в Овча купел?
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
                                ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

Working...
                                X